"Немає стовідсоткової гарантії, що я буду повноцінно ходити": Постраждалий в кривавій ДТП у Харкові розповів про пережите

Один з потерпілих в смертельному ДТП в Харкові на вулиці Сумській, Юрій Неудачин, був успішно прооперований.
23-річний хлопець, що отримав травму ноги, чекає виписки вже найближчим часом, - передають Патріоти України з посиланням на "KHARKIV Today".

"У той день я майже підійшов до пішохідного переходу, почув удар, підняв голову і побачив, що на мене летить машина. Отямився вже на асфальті. А далі - все як у тумані, бо я ще й отримав сильний удар по голові. Коли я прийшов до тями, було моторошно: багато людей лежали на землі, багато крові на асфальті. Я пролежав без свідомості, думаю, недовго, але здавалося, що минула ціла вічність", - розповів він.

Неудачин стверджує, що відчуває себе відносно добре. "Операція пройшла успішно, але немає стовідсоткової гарантії, що я буду повноцінно ходити, що не буде ніяких труднощів. Сподіваюся на краще. Ця кістка дуже важко гоїться: три місяці в гіпсі, а потім заново ходити, невідомо, скільки ще доведеться кульгати", - каже Юрій.

Лікарі також утримуються від прогнозів. За словами ортопеда-травматолога Дмитра Прозоровського, операція на таранній кістці стопи була проведена таким чином, щоб звести до мінімуму всі можливі ризики.

У найближчі місяці Юрію не вдасться повернутися до роботи.За словами чоловіка в Харків він переїхав з Криму півроку тому. Займався орендою нерухомості. Його адвокат уже веде переговори з батьками Олени Зайцевої, які запропонували потерпілому допомогу.

"З нами вже зв'язувалися, але особисто не зустрічалися. Як би не склалася ситуація, нога у мене здоровою вже не стане. Адвокат веде переговори з приводу допомоги. Відмовлятися від неї не бачу сенсу", - заявив потерпілий.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...