''Немислиме л*йно!'': Росію звинуватили в злочинах у Венесуелі (відео)

Втручання Росії в справи Венесуели загрожує їй величезними проблемами, після того як впаде режим президента Ніколаса Мадуро.

Про це в ефірі "Ехо Москви" повідомив російський журналіст Матвій Ганапольський, передають Патріоти України.

Він зазначив, що опозиційні сили почнуть розслідування і вийдуть на главу "Роснефти" Ігоря Сечіна. "Боюся, що у Сєчіна будуть певні неприємності, тому що саме Сєчін – ініціатор, штовхач, пробивач і так до оволодіння далекою країною з нестійким режимом Мадуро. Країни, у якій запаси нафти номер один. Сечин хотів отримати цю країну в своє повне розпорядження. Це повинна була бути російська закордонна качалка для отримання бюджетних і небюджетних грошей", – вважає він.

Ганапольський додав, що після приходу до влади голови Національної асамблеї Венесуели Хуана Гуайдо опозиція почне розслідування причин, чому венесуельці жили в "такому неймовірному для XXI століття лайні". "Це жахлива країна з жахливим, воістину антинародним режимом. Якщо говорити про РФ, то я не можу назвати режим Путіна антинародним, тому що Путіна народ любить і цілує взасос. Він ще не довів Росію до такого страшного стану: до голодних бунтів і мільйони відсотків інфляції" – акцентував журналіст.

Ганапольський додав, що побачив в стилі правління Мадуро російський слід. "Це російська школа невміння нічого. Тобто людина не вміє нічого і готова поховати власний народ для якоїсь мети. Ось якої мети? Це нова влада і буде з'ясовувати", – резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...