Непоганий піар? - Побита на весіллі чиновника українська ведуча розповіла про лікування

Ведуча українського "Нового каналу" Олена Філонова, яку в лютому нібито побили на весіллі голови Холодногірського району Харкова, проходить лікування з відновлення мови.

Олена Філонова

Про це зірка телепроекту "Пристрасті за ревізором" розповіла своїм підписникам в Instagram в першому пості після інциденту з побиттям. Чи пов'язано з ним лікування, телеведуча не уточнює, передають Патріоти України.

"Я зараз перебуваю на лікуванні з відновлення мови. Дякую всім лікарям, які допомагають. Велике спасибі моїм підписникам за розуміння і підтримку. Мені прописали позитивні емоції, гарний настрій і навіть вокал", - розповіла Філонова, додавши до посту свою фотографію.

Судячи з усього, фоловери Філонової також припустили, що лікування пов'язане з прецедентом на весіллі. Пост зібрав понад 20 тис. лайків, у коментарях дівчині співчувають і гнівно дискутують про винуватців побиття.

"Лєночко, будь ласка, тримайтеся. Все буде добре", "Поправляйтеся, гарного Вам настрою", - побажали в коментарях.

Разом з цим в обговореннях під постом знову заговорили про піар і спірне відео, на якому нібито записано побиття.

"Та ніхто її не бив, ну перестаньте. Видно ж, що хлопець намагався забрати телефон", - вказали під фото.

Що ж стосується ведучої, інцидент Філонова не коментує.

Нагадаємо, тижнем раніше в мережі з'явилося відео, на якому українську телеведучу Олену Філонову нібито побили на весіллі голови Холодногірського району Харкова Максима Мусєєва і ведучої телеканалу Music Box Єви Субботіної.

Вельми правдоподібний ролик подивилися у мережі майже 400 тис. користувачів хостингу, відео розділило фоловерів Філонової на два табори. Якщо одні залишилися обурені вчинком невідомого хлопця, то інші не повірили подіям і визнали інцидент піаром ведучої.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...