Непотрібна "реклама": У Києві хатні крадії потрапили на приховану камеру (фото)

У Солом'янському районі Києва помітили банду злодіїв-домушників. Вони крадуть речі, залишені в під'їздах.

Момент крадіжки зафіксували в ЖК "Смарагдовий". За словами очевидців, двоє чоловіків зайшли на територію, скориставшись електронною картою-пререпусткою когось із мешканців або працівників, пишуть на сайті "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

"Вони піднялися на 24 поверх і, спускаючись, попутно оглядали майно мешканців (велосипеди і дитячі коляски), вкрали з поверху два велосипеда Kellys. Злодії, швидше за все, знали, що і де може бути, а також точно знали графік роботи охорони і консьєржа", - розповіли свідки пограбування.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...