Непродумані дії чи виважена стратегія? - Гройсман пенсійною реформою перекидає "левову частку" коштів у ОРДЛО - нардеп

Пенсійна реформа вносить розкол у суспільство і сприяє фінансуванню окупованих територій, вважає Міщенко.
Сергій Міщенко

70% надбавок після впровадження пенсійної реформи опиняється на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, заявив позафракційний народний депутат Сергій Міщенко на своїй сторінці у Facebook, посилаючись на дані Міністерства соціальної політики, передають Патріоти України.

"За інформацією, яку мені надали в Міністерстві соціальної політики, наприклад, у Волинській області надбавки більше тисячі гривень отримали лише 23 тисячі пенсіонерів. Інші 211 тисяч отримали копійки. У Донецькій області більше тисячі гривень отримали 278 тисяч пенсіонерів! У Тернопільській області лише 12 тисяч пенсіонерів отримали достойні надбавки. А 204 тисячі (!!!) – ганебні подачки. У той же час у Луганській області майже 100 тисяч пенсіонерів отримали надбавки від 1000 до 6000 гривень", – написав Міщенко.

Нардеп переконаний, що уряд і особисто прем'єр Володимир Гройсман сьогодні розділили Україну на два сорти: Луганську і Донецьку області, де пенсії підняли на 3–5 тисяч гривень, і всіх інших українців, які отримали мінімальні надбавки. "Гройсман пенсійною реформою спонсорує "ДНР" і "ЛНР". Уряд безглуздою пенсійною реформою сьогодні не тільки вносить розкол в українське суспільство, а й безпосередньо фінансує окуповані території, – упевнений політик. – Сьогодні єдиний вихід із ситуації – ухвалення вже зареєстрованих законопроектів, які відновлюють пенсійну справедливість для всієї України, а не лише для однієї її частини".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...