Нервував, перебивав, заїкався. "Кремлівський папа" вже не тримає удар": У мережі нагадали, як Путін зганьбився у незапопадливому інтерв'ю (відео)

​В інтернеті опубліковано фрагмент відео, на якому журналісти BBC зібрали 5 жорстких запитань і відповідей на них російського президента.

При цьому користувачі захоплюються професійною роботою журналіста Арміна Вольфа, який добре підготувався до інтерв'ю і поставив Путіну вкрай незручні питання, постійно змушуючи його злитися і викручуватися, передають Патріоти України.

Питання ведучого виявилися жорсткіше, ніж зазвичай задають Путіну, до чого російський лідер був явно не готовий.
У соціальних мережах бурхливо обговорюють опубліковане інтерв'ю, яке стало справжньою ганьбою російського президента. «Интервью Путина австрийцам саморазоблачительное. Он предстает человеком, не понимающим, что такое демократия, что такое международное право и что такое мораль. Но это поймет только тот, кто живет в условиях демократии, главенства права и морали. Рабам его гнилые отмазки понравятся», — прокоментував відео відомий російський блогер Андрій Мальгін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...