Нещасна дитина, що загнаний щур: Історія малолітнього різника російської школи

Дев'ятикласник Артем Тагіров, який влаштував різанину в одній зі шкіл Стерлитамака (Башкортостан, Росія), 6 років терпів знущання однокласників і був фанатом підлітків, які влаштували стрілянину в американській школі «Колумбайн».

Директор і вчителі знали про це, але ніяк не реагували. Про це повідомила мати підлітка Лариса Тагірова, передають Патріоти України з посиланням на RT.
«Він усвідомлює, що накоїв, і дуже про це шкодує, кається. Сам би він ніколи до подібного не дійшов - до спроби вбивства, до підпалу. Його довели до такого стану його ж однолітки», - каже Тагірова.
За словами матері, її син, як і всі діти в класі, має деякі особливості розвитку. Він домашній і неконфліктний, не любить битися, але через приглухуватість «над ним постійно зло жартували: то щось шепотіли, то кричали йому у вухо».
«Його обзивали, цькували, штовхали. Називали чуркою за смагляву шкіру і за брови. Він через це навіть собі брови збрив і тиждень після цього в школу не ходив! Так над ним навіть вчителька пожартувала - ти що, каже, кислотою себе облив? А діти підхопили, звичайно. Ми ходили до директора і вчителям, просили, щоб дітей попереджали. Але це не допомагало», - розповідає вона.
Тагірова підкреслила, що з осені її син погано спав, нервував, іноді говорив, що не хоче жити. «Крім листувань в інтернеті він вів щоденник - йому так було легше з цим справлятися. У ньому навіть прізвища вказував своїх кривдників, і хрестики навпроти них ставив. Я ходила з цим щоденником до директора, вона не звернула уваги. Сказала, що це жахливо, і все ... Зараз я віддала цей щоденник слідчим, нехай вони бачать, як довго він все це терпів. Він писав, що тримав все це в собі і переживав шість років!» - повідомила мама Артема.
Про щоденник і погрози в соцмережах дізналася одна з дівчаток і заявила на підлітка в поліцію. Так про інтерес до теми нападів на школи і помсти школярів своїм кривдникам дізналася вся школа.

За день до нападу Артем відмовився йти в школу, але вчителька заявила, що пропускати уроки не можна. В результаті в класі інформатики трапилася трагедія. При цьому він поранив ні в чому не винних дітей - кілька хлопчиків і дівчаток, які його мучили, встигли втекти.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...