"Нет денег - нет Савченко": Експерт вказав на "цікавий нюанс" в українській політиці

Українські політики з розряду екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі і позафракційного нардепа Надії Савченко "існують" до тих пір, поки їх фінансують.

Тарас Чорновіл

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив колишній депутат Верховної Ради Тарас Чорновіл, передають Патріоти України.

"Як тільки за Саакашвілі перестали платити (і це вже не має значення - Курченко або Коломойський), він миттєво розчинився і зник з горизонту. Немає грошей - немає і Саакашвілі", - навів він приклад.

За його словами, той же сценарій зараз повторюється і з Савченко. "На Заході про її арешт взагалі не пишуть і не говорять. Вона для них стала вичерпаною темою ще раніше, ніж для нас", - запевнив Чорновіл.

Він вважає, що Савченко більше нікому не потрібна в медійному і політичному планах. "Гроші та медіа-ресурс вкладати в неї перестануть і здується "героїня". Це вона зараз поводиться так, ніби на вулиці її звільнення чекають мільйони, а там і усвідомлення прийде. А по-справжньому ж голодувати зовсім не захочеться, тим більше, коли про це ніхто ніде не розповість ... " - підсумував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...