Невдалий жарт Маска знову обвалив акції Tesla

Акції Tesla впали на 5 відсотків на торгах в п'ятницю, 5 жовтня, після твіту її генерального директора Ілона Маска.

Ілон МаскУ своєму пості він висміяв Комісію з цінних паперів і бірж США, передають Патріоти України з посиланням на The Washington Times.

«Просто хотів зауважити, що Комісія зі збагачення спекулянтів (Абревіатури Shortseller Enrichment Commission і Securities and Exchange Commission збігаються) робить неймовірну роботу! І зміна назви - в тему!» - написав Маск в Twitter.
Раніше Маск і Комісія дійшли згоди, за якою бізнесмен повинен залишити пост голови ради директорів Tesla і виплатити штраф у розмірі 20 мільйонів доларів. Стільки ж стягнули з компанії.
Комісія порушила проти Маска кримінальну справу через його твіти про те, що він планує зробити компанію приватною і викупить всі акції по 420 доларів, що було вище їх ринкової ціни. Згодом він відмовився від своїх планів, що стало приводом запідозрити його в шахрайстві з метою вплинути на курс акцій. Акціонери звернулися в суд, але рада директорів Tesla підтримала главу компанії в його протистоянні з контролюючими органами. «Tesla і рада директорів повністю впевнені в Ілоні, його чесності та його лідерстві в компанії, які привели до створення найуспішнішою американської автомобільної компанії більш ніж за століття», - йдеться в офіційній заяві.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...