Невдячна справа: "Рабінович, патрони якого ще вчора вештались по Кремлю, намагається спростувати втручання РФ у виборчий процес в Україні", - Тука

Це виглядає так, якби гвалтівник після наруги переконував свою жертву, що секс – це так чудово!...

Про це на своїй сторінці у Facebook пише заступник міністра з тимчасово окупованих територій Георгій Тука, передають Патріоти України.

"Що може бути більшою карикатурою на здоровий глузд? Вадим Рабінович, патрони якого ще вчора вештались по Кремлю, намагається спростувати втручання РФ у виборчий процес в Україні.

Говорите, «бджоли проти меду»? Ні! Немає ніякого меду! Немає ніяких бджол! Є лише кремлівські щури!
По обидва боки кордону.

Вчора один колишній міністр економіки пан Суслов намагався розповідати, що в вояжі Медведчука з Бойко в Кремль немає нічого поганого: адже, дешевий газ це так чудово і для економіки, і для громадян.

Я популярно пояснив, що така теза – маніпуляція. Я сподівався, що ця людина дійсно помиляється, адже російський газ НІКОЛИ не був суто економічним товаром. Він ЗАВЖДИ був (і є сьогодні) провідним важелем впливу на українську політику. Я зрозумів що помилився, побачивши сьогодні цю людину на іншому каналі з тими самими тезами: дешевий газ – це так чудово!..

Це виглядає так, якби гвалтівник після наруги переконував свою жертву:

– Ну чого ти ревеш? Адже секс – це так чудово!..

З такою логікою і повною безкарністю, незабаром ці люди будуть розповідати, що анексія Криму – це, насправді, надбання! Це – інвестиція в економіку України!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...