Невдячно "надавали "казачкам" по д*пі": Москва розганяє загони своїх кримських посібників

Окупанти планують ліквідувати так звану кримську самооборону, яка у 2014 році допомогла російським військовим захоплювати півострів і чинила тиск на проукраїнських кримчан.

Структуру замінять на "російське казачество", повідомляють підконтрольні росіянам кримські ЗМІ, передають Патріоти України.

Окупаційна кримська влада вже вилучила у них техніку.

Так званий командир полку кримської самооборони Сергій Димов розповів, що чутки перебільшили через дезінформацію. Однак законодавчої бази під них ніхто не розробив.

Російський пропагандист Володимир Джаралла називає їх розпуск правильним рішенням та стверджує, що вони більше не потрібні. "Поява самооборони Криму була обумовлена переворотом в Криму. Правовий статус у них не врегульований і це створює питання у федерального центру", - сказав він.

Також відомо, що сепаратисти брали участь в рейдерських захопленнях кримських підприємств.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...