"Невгамовний Путін": Стало відомо, де може початися чергова війна

Впливове американське видання The Wall Street Journal має у своєму розпорядженні дані, згідно з якими Росія розпалює новий військовий конфлікт на Західних Балканах.

Стало відомо, що Москва спільно з Туреччиною підтримує своїх сателітів в особі Сербії та Албанії в прагненні змінити межі регіону. При цьому уряд Сербії за підтримки РФ може найближчим часом окупувати більшу частину Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України з посиланням на WSJ.

Американські журналісти повідомляють, що довгий час Росія здійснювала спроби перешкодити вступу цілого ряду балканських країн в НАТО. Більш того, російські спецслужби і ГУР через дії своїх дипломатичних місій і посольств втручалися в політику Македонії, а також робили спроби проведення державного перевороту в Чорногорії.

ЗМІ відзначили, що в справу можуть втрутитися США, але Трамп прохолодно ставиться до цієї загрози.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...