"Невменяемо упоротые": "Як Ганя Герман ллє імперську отруту в мозок укранцям", - політолог

Ганя Герман на каналі NewsOne знову займалася звичною справою - транслювала кремлівські меседжі.

Ганна Герман

Про це на своїй сторінці у Facebook пише політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Ясно, что тезисы у всего этого прокремлёвского пула одни на всех. Но всё-таки раньше придерживались чётко определённого "градиента упоротости", согласно которому Ганя была на шкале ближе к отметке "взвешенные и сдержанные коллаборанты", Надя - где-то посредине, а Лена Бондаренко - у противоположного края шкалы, "невменяемо упоротые".

А вчера, кажется, кто-то перепутал шпаргалки, и Герман взялась озвучивать чужие реплики: что "Украина в современных границах обязана своим существованием пакту Молотова-Риббентропа".

Ну, благодаря Фейсбуку (и запрету "одноглазников" и "вконтактике") на сегодня уже значительно больше людей, чем 5-10 лет назад, видели карты начала 20 века, более ранние карты - с совсем другими границами Украины. Вот только аудитория телевидения всё равно больше. И именно ей Герман льёт имперскую отраву в мозг."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...