Невже не можна "по-людськи", з повагою?: У мережі розповіли історію про те, як перевозили тіло бійця АТО (відео)

Одеський громадський активіст Владислав Сердюк розповів історію про те, як перевозили в машині тіло загиблого бійця АТО.

Факти Сердюк описав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Злость! Трасса Одесса-Киев. Догоняю старый советский "москвич". На заднем стекле бумага с надписью "груз 200". Поравнялся, посмотрел. То, что увидел внутри машины, цензурно описать невозможно. Посигналил, попросил остановиться. В машине три бойца. Двое слева: один за рулем, другой за ним, вжался в заднюю дверь. Третий справа, в гробу. Гроб лежит на спинках переднего и заднего сиденья. Одна часть упирается в лобовое стекло, по другой части стучит крышка багажника. Т. е. практически бьет покойника по голове. Так и едут с открытыми окнами уже километров 600, а может, и больше. "А что делать. Командование сказало доставлять своими силами. Взяли свою машину, мужики скинулись на бензин...", - написав Сердюк.

Країна вкладає великi кошти в армiю i флот. Звiсно, що на все не вистачає.Та я не вiрю, що мiнicтерство оборони не може купити один спецавтомобiль для доставки загиблих вiйськових з передової додому,"по-людськи", з повагою, як це робить ГО "Чорний тюльпан",а не так, як в цьому випадку, в багажнику авто, як дрова. Ганьба, просто ганьба.

P.S. Тут деякі пишуть, що я цим повідомленням потураю російській пропаганді.
Переді мною цю машину обігнав автобус Одеса-Москва. Ще по цій трасі їдуть автобуси в Молдову, Білорусь, Польщу та в інші країни. Їдуть громадяни Білорусі з моря на своїх машинах. І всі це бачать. Так що "зрада" відбулася ще до мого посту в FB."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...