"Нежданчик": Оскароносна співачка вагітна, - ЗМІ

Американські ЗМІ стверджують, що Леді Гага вагітна первістком.

Як повідомляє журнал Star, це стало повною несподіванкою для 32-річної співачки. За інформацією видання, поп-зірка поділилася новиною з друзями на вечірці після вручення премії «Оскар». При цьому журналісти підмітили, що вона весь вечір не пила алкоголь, передають Патріоти України.

Нібито Леді Гага не знає, хто батько дитини - колишній наречений Крістіан Карина, з яким вона розлучилася в лютому, або ж актор Бредлі Купер - її партнер по фільму «Зірка народилася», роман з яким їй приписують. Так що, як пише Star, для встановлення батьківства може знадобитися ДНК-тест.

«Гага - сильна жінка, і вона особливо впевнена в тому, що може стати матір'ю в даний момент ... Купер готовий запропонувати співачці емоційну підтримку - незалежно від того, його це дитина чи ні», - повідомляє джерело. Подруга актора і мати його дворічної дочки Леї, російська модель Ірина Шейк в люті через чутки про близькі стосунки його цивільного чоловіка і епатажної поп-діви.

При цьому прес-секретар Купера заперечує, що Бредлі і Леді Гагу пов'язує щось, крім дружби. Сама Гага сказала, що вони з Бредлі «обдурили» публіку. «Люди побачили любов. І знаєте що? Це було те, що ми хотіли, щоб ви побачили», - сказала вона.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...