Незвичайні історії життя: 6-річний хлопчик хотів велосипед, а відкрив власний бізнес (фото)

Вихід із зони комфорту – це завжди двері у нові можливості. У цьому переконався 6-річний Емметт з США.

Юний американець мріяв про велосипед, а відкрив власний бізнес, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Одного разу Емметт сказав батькам, що хоче собі велосипед. Тоді його тато вирішив дати синові фінансовий урок і відповів, що він має заробити на велосипед самостійно. Емметт не розгубився: він зібрав свої непотрібні іграшки та виставив їх на продаж. Того дня він заробив $70. І цього було достатньо, щоб купити велосипед.

Та на цьому історія не закінчилася.

Наступного дня Емметт з татом вийшли на прогулянку і побачили автомат для приготування морозива. "Він запитав, чи може замість велосипеда придбати цей автомат, розпочати свій бізнес і заробити більше грошей", – згадує тато хлопчика Джеред.

Після короткої дискусії батьки погодилися допомогти сину в його справі, але за однієї умови. Він мав продавати морозиво принаймні одну годину щосуботи.

Перший раз він заробив $12, потім $17, потім $25. Саме так Емметт розпочав свою справу, маючи лише мішок з льодом і три аромати.

"Він відповідальний за те, скільки у нього залишилося у запасі, коли йому потрібно купувати більше, за витрачання грошей на нові аромати, за те, щоб віддати нам половину боргу за автомат і за сплату податків", – розповідає тато.

За його словами, Емметт планує заощадити свої гроші на навчання у коледжі. Та насправді він навіть не знає, що гроші, які він віддає на "податки" насправді вже надходять у фонд коледжу. "Ми б хотіли, щоб наш син слідував за своєю пристрастю у майбутньому. Єдине, чого ми очікуємо, – щоб він став доброю людиною, яка допомагає суспільству.

І хоча він обожнює продавати морозиво зараз, він каже, що хоче стати бібліотечним учителем та тренером з карате", – каже батько.

Емметту подобається читати і він вже має фіолетовий пояс у своєму карате-класі, тому в тому, що він тяжіє до цих професій, є сенс, переконаний Джеред.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...