Ні вплив Москви, ні зв'язки у Вашингтоні, ні грошенята Януковича не допомогли: Мюллер почав конфіскацію нерухомості Манафорта

За даними американського видання Fox news, три банківські рахунки і один поліс страхування життя також є об'єктом конфіскації.

Пол Манафорт

Команда спецпрокурора Роберта Мюллера в Трамп-тауері почала конфіскацію кондомініуму політтехнолога Пола Манафорта, який консультував штаб колишнього президента України Віктора Януковича, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.
Кондомініум входить в число чотирьох інших об'єктів в Нью-Йорку, які Мюллер планує конфіскувати, згідно з судовими документами. "Три банківські рахунки і один поліс страхування життя також є об'єктом конфіскації", - наголошується в повідомленні.
Такі дії передбачені після того, як Манафорт визнав себе винним. В рамках угоди про визнання провини він погодився на конфіскацію декількох активів, включаючи кондомініум і банківські рахунки.
Манафорт погодився піти на угоду зі слідством і визнати себе винним за двома пунктами звинувачення: у змові проти Сполучених Штатів і в перешкоджанні правосуддю.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...