"Ніби персонаж з коміксу": Нардеп насмішила мережу появою на дитячому святі (фотофакт)

Народний депутат Надія Савченко розвеселила соцмережі своїм костюмом, з’явившись з командою на дитяче свято.

Про це розповів блогер Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

“Не пощастило діткам в якомусь садочку: масовики-витівники вибрали більш ніж стрьомні маски. Або це сама Надя на маскараді? Правда, х*ен здогадаєшся, кого вона в такому вигляді зображує. З іншого боку, вгадати маски інших теж непросто (особливо бюст у “Миколи”-затейніка дезорієнтує”, – написав він.

Користувачі в коментарях запитують: “це перша п’ятірка якої партії?”, “Товариш Хрущов третій зліва… або праворуч… посередині, коротше?”, “Вона что, в бєрцах на свято Пішла? Під спідніцю????”, “Може, це все-таки в дурці свято??”,”Надя и без костюма, мовби якийсь персонаж з комікса….”.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...