Ніби з пекла виліз: Гарбуз з обличчям Путіна перелякав мережу (фото)

Зауважимо, що це фото — не нове. Воно вже поширювалося у мережі декілька років тому.

Користувач Reddit показав у мережі незвичайне фото, присвячене Хелловіну, передають Патріоти України.

Як він пояснив, на ньому зображений "найголовніший страх", а саме — обличчя президента Росії Володимира Путіна у гарбузі.

Усередині головного символу цього свята помістили свічку, яка підсвітила очні отвори і зробила видовище ще страхітливішим.

Фото викликало фурор на порталі. Його вже назвали "Володимиром Тиквіним". При цьому деякі помітили, що Путін тут схожий на космонавта.

Були й інші порівняння. "Волан-де-Морт Путін?", "Не набагато страшніший від Хілларі", — пожартували користувачі.

Також відзначили й талант постановника цієї картинки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...