Нічний візит Ситника до Порошенка спіймали на камеру (відео)

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник 26 квітня провів нічну зустріч із президентом Петром Порошенком у його будинку в Козині (Київська область).

Про це 12 липня повідомили журналісти програми "Схеми", передають Патріоти України.

Водночас біля маєтку глави держави зняли й автомобіль нардепа від Блоку Петра Порошенка Олександра Грановського. Глава НАБУ підтвердив, що бачився того дня з Порошенком. Вони нібито обговорювали створення антикорупційного суду.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо прийнятності таких контактів, Ситник пояснив, що зустріч не була таємницею, а комунікація з Порошенком важлива для антикорупційного процесу.

Директор НАБУ наголосив, що спілкувався із президентом віч-на-віч і Грановського не бачив.

Нардеп на запит про зустріч не відповів. Адміністрація Президента поки що також не зробила цього.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...