"Нічого не пам'ятає": Школяра-вбивцю, який вчинив криваву розправу над родиною в Павлограді, хочуть "відмазати" від суду

Відбулося судове засідання у справі щодо резонансного вбивства, яке сколихнуло жителів міста Павлограда на Дніпропетровщині.

Суд вирішив долю 18-річного школяра, який скоїв подвійне вбивство та ще один замах на життя. Злочинцеві обрали запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою у СІЗО, передають Патріоти України.

На засідання він прибув із перемотаними бинтами руками. Адвокат підозрюваного у вбивстві Володимир Маньковський заявив, що його підзахисний захищав себе, однак зараз нібито не пам’ятає подробиць інциденту.

Місцеві активісти говорять, що прийомна мати хлопця – колишня голова Павлоградського міського суду, а прийомний батько – колишній працівник прокуратури. Підозрюваного називають справжнім нелюдом, якого боявся весь район.

При цьому жителі міста скаржаться, що завдяки родинним зв’язкам хлопець постійно уникав покарання за свої злочини.

Нагадаємо, в Павлограді школяр влаштував криваву розправу над своїми сусідами. Надзвичайна подія сталася в ніч на 11 березня. Про інцидент повідомив перехожий, який почув крики з приватного будинку. У дворі одного з будинків він побачив вбитого чоловіка і закривавлену жінку, яка сказала, що в будинку вбивають її дитину.

Копи які оперативно прибули на місце трагедії виявили труп чоловіка, закривавлену жінку і тіло дитини з численними колото-різаними ранами. Жінці вдалося врятувати життя, а дитина померла від отриманих травм. Правоохоронцям вдалося з’ясувати всі обставини трагедії. 10 березня близько 23:20 У двері будинку постукали. Господар відкрив двері і останнє, що він побачив – молоду людину з ножем на порозі. Хлопець завдав чоловікові ножові поранення, несумісні з життям.

На шум вибігла дружина, яку вбивця поранив тим же ножем. Розбивши вікно, хлопець заліз в дитячу і напав на сплячу дитину. Після розправи над сім’єю вбивця зник з місця злочину, але згодом його затримали.

За словами глави Національної дружини Павлограда Сергія Тищенка, зловмисник напав з ножем на сім’ю, чоловіка з 4-річною дитиною зарізав на смерть, а 35-річній жінці на 38-му тижні вагітності вдалося вижити. Тищенко повідомив, що вбивцею є 18-річний Валентин Земцов, мати якого працювала в суді.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...