"Нічого не зміниться - підемо до них додому", - лідер "Нацкорпусу" про розслідування корупції в оборонпромі

Насамперед, за словами Білецького, йдеться про необхідність взяття під варту батька та сина Гладковських.

Якщо протягом наступного тижня не відбудеться поступу у справі розслідування ймовірних зловживань у державному концерні "Укроборонпром", нардеп Андрій Білецький обіцяє привести своїх людей "додому" до високопосадовців. Про це він повідомив під час сьогоднішньої акції на Майдані Незалежності, передають Патріоти України.

"Нічого не змінеться - підемо до них додому", - наголосив політик.

Насамперед, за словами Білецького, йдеться про необхідність взяття під варту батька та сина Гладковських.

За його словами, на мітингу присутні 10 тис. людей. При цьому він наголосив, що сьогоднішнє зібрання є "мирним".

Вимоги акції фактично лишаються незмінними з минулої суботи, 9 березня:

"1. Взяти під варту та арештувати рахунки і майно першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, учасників схеми - Ігоря Гладковського, Віталія Жукова, Андрія Рогозу, керівництва ДК "Укроборонпром", а також директорів усіх державних підприємств, які були учасниками схеми, за вчинені ними злочини (щонайменше, ст. 191, 364, 368, 369, 369-2 КК України).

2. Призначити усім винним у розкраданні оборонного бюджету максимальні строки позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна.

3. Оприлюднити матеріали всіх кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету, у частині, яка не відноситься до інформації з обмеженим доступом.

4. Генеральному прокурору щотижня звітувати щодо стану розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних із розкраданням коштів оборонного бюджету".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...