"Нічого особистого - тільки бізнес": Трамп вимагає від союзників плату за військову підтримку США

​США наполягають на тому, щоб розвинені держави, що користуються військовою підтримкою Вашингтона, оплачували його витрати.

Про це заявив президент Дональд Трамп, передають Патріоти України.

Він назвав Саудівську Аравію, Японію, Південну Корею. «Для чого фінансувати їх армії? Вони будуть нам платити», - сказав глава держави.
Трамп навів приклад Південної Кореї, стверджуючи, що Америка фінансує «близько 60 відсотків їх армії».
Президент розповів, що генерали пояснили йому, навіщо Білий дім платить за згадані країни. Їхній аргумент - «вони - наші союзники».
Але Трамп назвав таку співпрацю «огидною торговою угодою і огидною військовою операцією», оскільки, за словами президента, «вищі військові чини не розуміються на фінансах».
Господар Білого дому неодноразово закликав американських союзників істотно збільшити свої військові витрати.
Джерело: DW
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...