Нічого особистого, тільки бізнес: Надеп Бурбак хоче здирати з авто на іноземних номерах по 2 евро за день

Законопроект про запровадження плати для власників авто з іноземними номерами пропонують прийняти Максим Бурбак та його однопартієць по «Народному фронту» Віталій Корчик.

Максим Бурбак

Згідно цього проекту, пропонується, що всі хто користуються автомобілями з іноземною реєстрацією на території України, навіть якщо це мешканці інших країн, мають сплачувати по два євро на день за машину, повідомляють Патріоти України.

Українці вдже висловлюють своє неволення цим законопроектом.

Зокрема, відповідний критичний пост на адресу Максима Бурбака розміщений у facebook-спільноті «Авто Євро Сила»:

«Знайомтесь друзі, Максим Бурбак «народний» обранець, який вирішив, що занадто мало з нас покращень. Тепер, за ініціативою цього депутата, всі, хто пересувається дорогами України на авто з іностраною реєстрацією, незалежно від того чи громадянин України, чи гість нашої держави, повинен буде платити за це. Платити придеться не багато, не мало – 2 євро на день.

Авто магнати (олігархи) недоотримують бабло завдяки громадянам що знайшли спосіб користуватися якісними Європейськими авто за ціною втриччі меншою ніж аналогічне авто в Україні. Замість прийняття законів, які дозволять громаднам придбати авто по цінах Європи, що пропонує Авто Евро Сила, депутати ВР на чолі з Бурбаком М. вирішують здирати з водіїв по 2 евро на день.

До речі, сам Максим Бурбак, судячи з його податкової декларації, працює в ВР виключно за для інтересів громадян а 2 земельні ділянки (1000 й 2474 м2), 5 квартир, будинок, 22 автівки та інше, мабуть бабуся подарувала», – йдеться у дописі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...