"Нічого святого для людей немає", - волонтер розповів до яких наслідків може призвести поранення нардепа Дейдея

Волонтер та блогер Роман Донік поділився своїми думками з приводу поранення в зоні АТО народного депутата Євгена Дейдея.

Євген Дейдей

Відповідний допис Роман Донік розмістив на власній сторінці в соціальній мережі, передають Патріоти України.

Так, блогер нагадує ті часи, коли у результаті обстрілу з «Граду» було поранено іншого народного депутата – Дмитра Яроша. Тоді військова прокуратура тривалий час розслідувала провадження щодо командування 93 бригади – їм інкримінували недбале виконання службових обов’язків. Військові отримали «на горіхи» у тому числі через те, що допустили нардепа на передову і не вберегли його. Та справа принесла чимало головного болю і навіть незрозуміло чи закрите зараз це провадження. Але тоді час був інший – Ярош був на своєму місці і був реально потрібен.

Тепер варто приготуватись до відповідальності комусь з командування у районі Авдіївки – можливо, аж до відсторонення від виконання службових обов’язків. Але хіба цих виродків турбують людські долі, поламані їх безсовісністю? Вони хочуть імідж рятувати і ліпити образ «героїв». Навіть тема з пораненнями вже пішла в хід – нічого святого для людей немає, - зауважує блогер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...