Ніхто не вижив: На Полтавщині упав гелікоптер (фото, відео)

За попередньою інформацією Нацполіції, у вертольоті могло бути троє людей.

Про це повідомила прес-секретар ДСНС у Полтавській області Світлана Рибалко, передають Патріоти України.

"До нас виклик надійшов о 19:15 про авіаційну подію на окраїні Кременчуга за участі вертольота Мі-8 приватної авіакомпанії. Він здійснював навчально-тренувальний політ... Загинули всі", - сказала Рибалко.

"Попередньо правоохоронці повідомили, що бачили елементи обірваних проводів. Поліція оточила місце події... Може бути обірвана лінія електропередач...Сказати точно, скільки загиблих, ми не можемо. Рятувальники працюють на місці події. Намагаються потрапити всередину і ретельно дослідити салон гелікоптера. Загиблими можуть бути до трьох осіб", - повідомив речник поліції Полтавщини Юрій Сулаєв. Він додав, що випадкові перехожі не постраждали.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...