Німецькі ЗМІ назвали можливих наступників Ангели Меркель

За крісло голови Християнсько-демократичного союзу після відходу канцлера ФРН Ангели Меркель можуть поборотися відразу три людини.

Про це з посиланням на свої джерела повідомляє німецьке інформагентство DPA, передають Патріоти України.

За їх словами, одним з них є міністр охорони здоров'я Німеччини Йенс Шпан з правого крила ХДС, який відноситься до числа критиків Меркель. Конкуренцію йому можуть скласти генеральний секретар ХДС Аннегрет Крамп-Карренбауер і екс-глава фракції партії в Бундестазі Фрідріх Мерц.
Виконавчий комітет ХДС проводить сьогодні зустріч в Берліні, щоб обговорити невдалі результати партії на місцевих виборах двох федеральних земель.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...