Німці винних обіцяють "мочити в сортирах": Стало відомо як турбіни Siemens потрапили у підсанкційний, окупований Крим

Відома західна компанія перебуває під сильним пресингом скандалу, що набуває обертів і намагається мінімізувати репутаційні втрати.

Російська компанія "Интеравтоматика", в якій Siemens володіє 45,7% акцій, була найнята для установки електричних турбін в анексованому Криму.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на три джерела, передають Патріоти України.

Згідно сайту "Інтеравтоматика", компанія пропонує клієнтам системи, "засновані на використанні технологій, вироблених Siemens або за ліцензією Siemens".

Представник Siemens, відповідаючи на запит агентства про участь "Інтеравтоматика" в кримському проекті заявив, що "Siemens дотримується своєї позиції про те, що не надаватимуть свої послуги в Криму.

"Ми розслідуємо участь" Інтеравтоматика "в запуску газових турбін і будь-яких інших послуг, і, якщо це буде доведено, ми зробимо всі необхідні і доступні кроки, щоб якомога швидше припинити будь-яку діяльність", - заявили Siemens

Російська державна компанія "Технопромекспорт", яка будує дві електростанції в Криму, відмовилася від коментарів. "Интеравтоматика" поки також не відповіла на питання Reuters.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...