"Ніщо не нагадує про недавні розбірки терористів": Луганськ сьогодні (фото)

У центрі міста, за словами очевидців, йдуть роботи по встановленню ялинки на Театральній площі.

Ситуація в тимчасово окупованому Луганську сьогодні на тлі минулого тижня, коли місто було оточено проросійськими найманцями кілька днів, досить спокійна. Очевидці повідомляють LIGA.net, що на вулицях не видно автоматників, оточення повністю зняли в місті, передають Патріоти України.

"Луганчани вже частіше стали виїжджати в центр міста, заробили телеканали", - сказала луганчанка Марина, ім'я якої змінено з метою безпеки.

За її словами, біля російського драматичного театру на Театральній площі встановлюють ялинку.

"Про розборках в місті на вулиці нічого не говорять і не обговорюють, але ті, хто їхав на минулому тижні, вже повертаються в місто", - додала вона.

Школи, вузи і лікарні працюють в звичайному режимі.

"По виплатах пенсій немає проблем, сьогодні за графіком отримують", - додав LIGA.net інший співрозмовник.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...