Ніж у спину: Як США розправляються з економікою недонадімперії руками "братнього" кремлівцям Китаю

Блокування з боку китайських банків можливості громадянам РФ відкривати рахунки для обслуговування бізнесу доводить вплив американських санкцій в світі.

Про це сказав російський економіст Дмитро Некрасов, порівнявши російську ситуацію з історією з продажем іранської нафти в індійські компанії, передають Патріоти України.

Тоді, незважаючи на всі запевнення уряду Індії у співпраці з Іраном, фірми перестали закуповувати нафту, побоюючись американських санкцій. "Ця ситуація характеризує той факт, що будь-які думки російського керівництва про можливість блокування чогось з Китаєм, Індією, з ким завгодно в противагу Заходу, не надто розумні", - говорить він.

Разом з тим економіст впевнений, що найближчим часом це катастрофічно не вплине на російську економіку, але обмежить можливості бізнесу. "Тим не менш, очевидно вони обмежують можливість російського бізнесу для міжнародної кооперації, для торгівлі, для інвестицій за кордон. Це в цілому обмежує можливості для зростання російської економіки і лише в черговий раз є підтвердженням значення дії американського регулятора для компанії будь-яких країн безвідносно до політичних цілей і установкам їх урядів", - сказав Некрасов.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...