"Ніж у спину": Набрали чинності нові нищівні санкції США проти Росії

Санкції США проти Росії, введені після отруєння екс-ГРУшника Скрипаля і його дочки у Великій Британії, набирають чинності сьогодні, 27 серпня.

В цілому санкції США стосуються іноземної допомоги, продажу зброї, фінансування продажу зброї, відмови в кредитуванні, експорту товарів, що стосуються національної безпеки, в Росію, - повідомляє Daily Times, передають Патріоти України.

Санкції охоплюють 5 пунктів:

1. Припинення допомоги Росії, за винятком термінової гуманітарної допомоги, харчування, сільськогосподарських товарів або продуктів (згідно із Законом про іноземну допомогу від 1961 року).

2. Припинення продажів в Росію зброї будь-яких оборонних товарів і оборонних послуг або проектно-конструкторських послуг; припинення продажу ліцензій на експорт до Росії будь-яких предметів, що входять у список боєприпасів США (згідно із Законом про експортний контроль).

3. Зупинення всього військового фінансування для Росії (згідно із Законом про експортний контроль зброї).

4. Відмова у наданні Росії будь-яких кредитів, кредитних гарантій або іншої фінансової допомоги будь-яким департаментом, агентством або урядовою організацією Сполучених Штатів, зокрема Експортно-імпортному банком Сполучених Штатів.

5. Заборона на експорт в Росію будь-яких товарів або технологій з санкційного списку.

Джерело: Факти.ІCTV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...