"Нормальные люди на войну не ездят", - російський письменник-терорист Прилєпін про бойовиків "ДНР"

Основна маса бойовиків, які формують армію «ДНР», є неодруженими і раніше проживали на міських околицях.

Захар Прилєпін

Воюючий на боці бойовиків російський письменник Захар Прилєпін заявив, що, за словами його комбата, «нормальные люди на войну не ездят», передають Патріоти України.
Говорячи про бойовиків, Прилепин уточнив: «Возраст — около тридцати. Семейное положение: процентов 80 — одинокие, но с девушками, на которых собираются жениться сразу после войны. Впрочем, за эти годы, неизбежно появляются дети, происходят свадьбы. Что, конечно же, усложняет службу, но что делать. Взгляды — весьма пестрые: очень много парней из „правого“ движа, которые, так или иначе, в нем разочаровались».
Крім того, він додав: «В основном: пацаны с городских окраин, выросшие среди гопоты, но имевшие пагубную привычку к рефлексии и к размышлениям на, обобщенно говоря, патриотические темы. Очень любят оружие, слушают много музыки, некоторые читают».
Також, він уточнив, що у бойовиків «ДНР» дуже «занижено чувство собственной безопасности».
Джерело: ДонПресс
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...