Нові технології дозволили побачити старість Меган Маркл і принца Гаррі

Програмне забезпечення Future Face, яке було створено косметичним хірургом Джуліаном Де Сілвою, дозволило змінити зовнішність королівської сім'ї, додавши їм 25-35 років.

принц Гаррі і Меган Маркл

Меган Маркл в старості разом зі своїм чоловіком принцом Гаррі. Подивитися на це дозволили новаторські технології, які показали, як принц Гаррі і герцогиня Сассекська будуть виглядати в пенсійному віці, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Доктор Де Сільва використовує фотографії пацієнтів, які накладаються один на одного. Програмне забезпечення розпізнає ключові ознаки старіння, такі як провисання шкіри навколо очей, і прогнозує, наскільки зміниться обличчя в наступні роки.

Меган Маркл

"Ця нова технологія картування особи дозволяє нам з наукової точки зору дивитися в майбутнє і точно знати, як людина буде старіти", - зазначив фахівець.

За його словами, гени Меган Маркл з її оливковим кольором обличчя і приголомшливим образом життя дозволяють припустити, що вона буде поступово старіти. При цьому Де Сільва заявив, що герцогиня Сассекська – найкраща модель, яку вони коли-небудь тестували.

Крім того, доктор заявив, що є всі шанси на те, що Меган буде виглядати на кілька років молодше Кейт Міддлтон, незважаючи на те, що Меган старше на рік.

Кейт Міддлтон

"Як і Меган, герцогиня Кембриджська чудово старіє, але може виглядати на кілька років старше нареченої принца Гаррі у віці 61 року через відмінностей в кольорі шкіри", - повідомив експерт.

Що стосується принца Гаррі, то на думку Де Сільви, в старості він буде схожий на свого батька принца Чарльза.

"У королівської сім'ї фантастичні гени, і вони, як правило, доживають до зрілого віку - частково через відмінну дієту і найкращих медичних послуг, які можна купити", - підсумував Де Сільва.

принц Гаррі

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...