"Новорічно-різдвяне перемир'я": За останню добу поранено двох українських бійців (відео)

Загарбники продовжують обстрілювати позиції сил АТО та зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО, передають Патріоти України.

Минулої доби, 2 січня, вся вогнева активність російських окупантів і колаборантів фіксувалася на Донецькому напрямку.

Поблизу Авдіївки російські найманці порушували перемир’я з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У районі Верхньоторецького російсько-окупаційні угруповання застосували проти наших воїнів міномети калібру 82-мм та піхотне озброєння.

На Приазов’ї загарбники також із 82-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь по українських захисниках на підступах до Гнутового. Крім того, окупанти декілька разів із усього спектра піхотного озброєння обстрілювали оборонні укріплення сил АТО довкола Водяного.

На інших ділянках нашої оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Загалом минулої доби російсько-терористичні угрупування шість разів порушили режим припинення вогню. У результаті ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців зазнали легких поранень. Стан їхнього здоров’я – задовільний.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...