Новий підземний перехід у Полтаві не витримав негоди

Скло нового підземного переходу у центрі Полтави не витримало учорашнього граду та вітру.

Люди, які ховались під час граду у переході розповідають, що грохіт був дуже сильним. Порив вітру зірвав шматок скла. На щастя ніхто не постраждав. Тетяна Ходієнко, свідок, виклала фото у мережу, передають Патріоти України.

Жінка розповіла, що шматок накриття відірвало саме з боку Головпоштамту. Налякані полтавці були раді, що вціліли, всі розбіглись у своїх справах. Ніякі служби на місце інциденту не викликали.

Нагадаємо, на оновлення підземного переходу місто виділило із свого бюджету майже мільйон доларів.

У міскраді розповіли, що з'ясують причини події. "Може, саме через вітер і сталося таке. Там страшного нічого немає, одне скло чи то відірвалось, чи видавили, будемо з'ясовувати, в чому причина. Повідомили підрядну організацію, вони все зроблять", - розповів Олексій Чепурко, заступник міського голови з питань ЖКГ.

За півгодини сильних поривів вітру та граду у Полтаві обвалило понад 15 дерев.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...