Новий полонієвий скандал: Що відомо про отруєну модель, котра мала стати ключовим свідком у процесі проти головного друга Путіна в Італії

Марокканська модель Імане Фаділь потрапила до лікарні зі скаргами на болі в шлунку. Невдовзі вона померла – відмовили усі органи. Журналісти-розслідувачі підозрюють, що жінку отруїли радіоактивною речовиною.

Сільвіо БерлусконіІмане Фаділь була головним свідком проти Сільвіо Берлусконі у справі за звинуваченнями у сексі з неповнолітньою повією. 82-річного екс-прем'єра вже навіть визнали винним, але згодом він виграв апеляцію і з нього зняли обвинувачення, передають Патріоти України з посиланням на BBC.

Сам Берлусконі так прокоментував смерть Фаділь: "Шкода. Утім, я з нею ніколи не зустрічався і ніколи з нею не говорив. Її свідчення – вигадки, абсурд". До слова, екс-керівника уряду досі звинувачують у низці злочинів, попри те, що йому вже 82 роки.

Імане Фаділь було 33 роки

Що каже поліції про смерть Імане Фаділь?

Наразі медичні документи жінки свідчать, що лікарі не встановили із достатньою впевненістю патологію, яка могла б пояснити смерть. Італійське видання Corriere della Sera стверджує, що досліджувати смерть Фаділь будуть у спеціалізованій лабораторії. Адже результати попередніх аналізів показали наявність суміші радіоактивних речовин. Італійська прокуратура офіційно не підтвердила таку інформацію.

Чому Фаділь свідчила проти італійського олігарха та політика?

Імане Фаділь була регулярною гостею на секс-вечірках Сільвіо Берлусконі, про що написала книгу. Слідчі знайшли її рукопис. У жовтні 2010 року з'ясувалося, що він дзвонив до поліцейської дільниці з проханням звільнити затриману за крадіжку 17-річну дівчину Каріму "Рубі" Ель Махруг. У 2012 Фаділь свідчила у суді, процес набув значного розголосу і отримав назву "справа Рубі". У червні 2013 року політика визнали винним у тому, що він платив неповнолітній за секс та зловживанні владою. Але вже за рік суд виправдав політика.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...