Новий рекорд: У Києві створили гігантський лабіринт у кукурудзяному полі у формі мапи України (відео)

Його вирізали на Кільцевій у полі завбільшки 45 тисяч квадратних метрів, на якому було висіяно понад півмільйона насінин кукурудзи.

Лабіринт - 225 метрів завширшки та 200 метрів завдовжки, а от стежки простягаються на понад півтора кілометра. Це новий вітчизняний рекорд - найбільше зображення карти України у кукурудзяному полі, передають Патріоти України з посиланням на "5 канал".

"Сьогодні ми зареєстрували новий рекорд, а саме - найбільше зображення карти України у кукурудзяному полі. Тим паче, що вирізане у формі лабіринту. Нам приємно повідомити, що ці параметри є найбільшими в Україні, а саме - кукурудзяне поле розміром 225 метрів на 200", - зазначає керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

В лабіринті столичного агропарку для відвідувачів розробили квест. Потрібно було відшукати відповіді на запитання, які розташовані у різних точках лабіринту - їх загалом 26. Учасники квесту мають розгадати усі загадки і скласти ключове слово. Спеціально для малюків організатори створили дитячий лабіринт із казковими героями.

"Наша головна фішка - це саме квест у кукурудзяному лабіринті. Цього року ми створили аж два лабіринти: один із них - для дорослих, який виконаний у формі карти України з питаннями які стосуються України. Я певний, що багатьом буде цікаво дізнатися деякі факти про Україну, які вони до цього не знали", - переконаний актор проекту Анатолій Циркун.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...