Новий туристичний тренд в Росії: Тури в "ДНР"

Російська туристична фірма "Супутник-Південь" і транспортна компанія "Sudakov-Travel" пропонують чотириденний тур до окупованого Донецька.

Фото: dn.ua

Тур названий "Донецьк Нескорений", його вартість для однієї людини 20 тисяч рублів., повідомляють Патріоти України з посиланням на DonNews.

В його програму входить відвідування в перший день Саур-Могили, де в липні-серпні 2014 року велися кровопролитні бої. Потім туристів везуть до Донецька і розміщують в чотиризірковому готелі.

На другий день гостей із Росії чекає автобусна екскурсія містом, із відвідуванням парків і стадіону "Донбас Арена".

На третій день - відвідування стрілецького тиру та екскурсії на вибір, одна з яких носить назву "Війна і мир". На четвертий туристів повертають у Ростов, проте перед цим їх відвезуть до Ясинуватої, Макіївки і Дебальцевого.

За інформацією видання, в якому агентство пропонує цей незвичайний тур, пояснили, що ідея його організації належить не російській стороні.

"Фахівці з Донецька приїжджали до нас, знайомилися. Запропонували такий продукт і ми його в підсумку зробили реальністю", - заявили в турагентстві, запевнивши, що при цьому поки жодного туристичного виїзду з Ростова до Донецька не відбулося.

За словами організаторів туру, природно, враховується питання безпеки - перед иїздом російська сторона буде зв'язуватися з "приймаючою" і з'ясовувати обстановку.

Зазначається, що раніше депутат нелегітимної Держдуми РФ, співак Йосип Кобзон заявив про те, що сподівається на створення в "ДНР" і "ЛНР" "великого туристичного кластера", який стане, за його словами, "постіндустріальним ландшафтно-рекреаційним заповідником".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...