Новий ватажок терористів "ДНР" обіцяє помститись Україні за смерть Захарченка

Пушилін також заявив про те, що на території України є люди, які підтримують політику «ДНР» і готові допомогти республіці.

В мережі з'явилася інформація, що нібито новий глава «Донецької народної республіки» має намір незабаром відповісти Україні за вбивство терориста Олександра Захарченко. Денис Пушилін також заявив, що багато жителів Донбасу після смерті ватажка переживали дуже важкий емоційний стан, передають Патріоти України.

«Давайте дивитися тут більш прагматично. Природно, ми це не залишимо без відповіді. Якою ця відповідь буде, який це буде період часу і наскільки він буде болючим для України - дізнаємося пізніше. Але те, що без відповіді це не залишиться, - однозначно», - підкреслив він.

Пушилін також заявив про те, що на території України є люди, які підтримують політику «ДНР» і готові допомогти республіці. Новий глава зазначив, що часто спілкується з ними, зазначивши, що ці люди бояться висловлювати свою думку через репресивну українську політику. «Там є здорові люди, є здорові ідеї, є здорові проекти. Я спілкуюся з такими людьми. Я не думаю, що мені потрібно припинити з ними спілкуватися. У них немає зараз належної підтримки через страх - не через те, що люди не хотіли б підтримати. Тому що репресивна машина - вона все ж розгорнута на повну потужність. З одного боку, це меншість радикальна. Але вона, ця меншість, зараз при владі. За підтримки Заходу, знову ж. І тут вже використані всі можливості держуправління, адмінресурсу», - заявив Пушилін.
Джерело: Replyua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...