Новини АТО: 15 обстрілів, четверо українських бійців загинули

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО й надалі залишалася напруженою. Увечері і вночі російсько-окупаційні угруповання сконцентрували вогневі провокації, в основному на Донецькому і Приморському напрямках.

Про це йдеть в зведенні прес-центру Штабу АТО за 24 жовтня, передають Патріоти України.

"Так, після 18 години бойовики двічі били з 82-міліметрових мінометів і один раз із протитанкового гранатомету на підступах до Водяного. Також під вогонь мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів двічі потрапили наші позиції неподалік Талаківки.

На Донецькому напрямку проросійські найманці починаючи з 19.30 і майже до опівночі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали оборонців Авдіївки. З цієї ж зброї окупанти били по опорних пунктах сил АТО у районі Зайцевого та Луганського. А внаслідок обстрілу українських укріплень неподалік Верхньоторецького отримав поранення один наш військовий.

На Луганському напрямку ворожа провокація із застосуванням стрілецької зброї зафіксована біля Трьохізбенки.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я. Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО агресивно і жорстко відповідали вогнем із піхотного озброєння. У результаті бойових дій загинули 2 наших воїнів. Ще один був поранений. Крім того, унаслідок підриву на невідомих вибухових пристроях загинули 2 і отримали поранення 3 українських захисників."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...