Новини АТО: Двоє військових загинули, троє поранені на Донбасі за добу

Всього за минулу добу, 3 липня 2017 року, зафіксовано 22 обстріли з боку бойовиків, а біля Гнутового терористи накрили позиції ВСУ з Граду.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО у Facebook, передають Патріоти України.

На приморському напрямку гібридні війська РФ вісім разів вели вогонь по позиціях ЗСУ, використовуючи 82-мм міномети, гранатомети, БМП, стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети. Терористи вели вогонь біля Водяного, Широкино, Новотроїцького, Гнутового, Лебединського та Павлополю.

В районі Гнутового бойовики використовували ствольну артилерію і переносні ракетні установки Град-П.

На донецькому напрямку активізувалися снайпери терористів на Світлодарській дузі. Поблизу Авдіївки, Опитного і Майорська бойовики вели вогонь з гранатометів різних модифікацій, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На луганському напрямку гібридні війська РФ обстрілювали з гранатометів і стрілецької зброї опорні пункти сил АТО біля Новозванівки, Станиці Луганської, Дінця, Жовтого і Валуйського.

Поблизу Новотошківського вогонь вів снайпер.

3 липня 2017 року поліція Волновахи затримала на блокпосту "отамана регіонального козачого об'єднання".
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...