Новини "ЛНР": Плотницький започатковує видобуток золота на території "республіки"

Окупаційна «влада» ОРЛО має намір добувати золото на непідконтрольній Україні території Луганської області.
Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ, передають Патріоти України.

7 липня ватажок «ЛНР» Ігор Плотницкий доручив створити «державне» підприємство з видобутку золота з «володінням не менше 51% корпоративних прав».

У повідомленні зазначено, що інвестори нібито вже є. Однак їхні імена або назви фірм не згадуються.

«Досліди показують, що прибуток буде, тому давайте спробуємо», - заявив Плотницкий.

У 2011 році Луганська обласна рада погодила клопотання Мінприроди про продаж на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки, золотосрібної ділянки в Антрацитівському районі.

Тоді ж депутати облради погодили аналогічне клопотання щодо золотосульфідних руд ділянки поблизу села Бобрикове. Тому в 2011 році в селі Бобрикове (Луганська область) компанія з польськими та австралійськими інвестиціями ТОВ «Донецький кряж» почала розробляти поклади золота і срібла.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...