НП на будівництві Керченського мосту: Є жертви

Автобус, в якому перебували будівельники моста через Керченську протоку, звалився в море в районі порту "Кавказ".

Про це в п'ятницю, 25 серпня, повідомляє Telegram канал Mash, передають Патріоти України. Відзначається, що в автобусі перебувало близько 20 осіб. Відомо, що є жертви.

Так, за даними телеканалу "Росія. Кубань", вахтовий автобус з робітниками впав в море сьогодні близько 07:50.

Як повідомило джерело в оперативних службах краю, вже виявлені шість загиблих в НП. Ще двоє людей знайдено живими. У даний час подробиці трагедії з'ясовуються.

Разом з тим, Telegram канал Mash повідомляє, що три людини врятовано, ще 4 у важкому стані. На місці події працюють водолази.

Незабаром стало відомо, що, за уточненою інформацією, трагедія сталася з автобусом, який перевозив робітників компанії "Таманьнефтегаз". Спочатку повідомлялося, що впала в море машина, в якій їхали будівельники Керченського моста.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...