"Ну что ж, друзья, безвиз работает, и работает отлично! Все пугалки мураевых и прочих оппо-икспертов оказались полнейшей чушью!", - харків'янин

Українці продовжують ділитися своїм досвідом безвізових мандрів Європою.

Свою історію сторінці у Facebook розповів Ігор Соломадін з Харкова, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Ну что ж, друзья, безвиз работает, и работает отлично! Все пугалки мураевых и прочих оппо-икспертов оказались полнейшей чушью!

Помните, как они наперебой кричали, что теперь нам нужно будет показывать кучу бумаг и документов при паспортном контроле - обратные билеты, букинг жилья, страховки, подтверждать свою финансовую состоятельность? Что могут придраться к любой мелочи и не впустить в страну. Мы, конечно, запаслись всем необходимым и с волнением ожидали, а что же от нас потребуют?

Так вот, привожу наш диалог с офицером на паспортном контроле:

- Доброго вечора, - говорю я и подаю паспорт.
- Доброго вечора, - отвечает офицер, берет мой паспорт и сканирует его. Смотрит на экран своего компа, видит, что результат скана положительный - ничего подозрительного не обнаружено. Ставит в паспорте штамп и подаёт мне.
- Дякую!
- Дякую!

И все! Привет, Прага, привет ЕС!

У Тани был футляр с альтом, причём, довольно внушительного размера. Но это не вызвало никаких вопросов.

Да, ещё. Здесь, в Праге, ми спілкуємося між собою та нашими співвітчизниками виключно українською - це наш вільний вибір та ознака нашої ідентичності, якщо хочете ))"

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...