Ну, Х*йло ж, чого ще чекали? Путін підло обдурив віце-канцлера Німеччини - ЗМІ

Президент Росії Володимир Путін у вересні 2016 року пообіцяв віце-канцлеру Німеччини Зігмару Габріелю, що турбіни Siemens не опиняться в Криму.
Володимир Путін

Про це пише Wirtschaftswoche з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

Зустріч відбулася в Москві, в ній також брав участь посол Німеччини в Росії Рюдігер фон Фріч. Слова президента передали керівництву Siemens, а ті, як пише видання, вирішили повірити президенту на слово.

У міністерстві економіки Німеччини не підтвердили і не спростували цю інформацію.

На початку липня Reuters дізналося про постачання до Криму газових турбін Siemens в обхід санкцій. На півострів поставили всі чотири газові турбіни, які спочатку закуповувалися для Тамані, повідомили в компанії. При цьому в контракті було прописано, що турбіни не повинні поставлятися в Крим.

Як писало Reuters, запуск турбін на півострові стане випробуванням для російських фахівців, так як ще жодна російська компанія не робила цього без участі самого виробника.

Siemens подала позов проти компанії «Технопромекспорт», яка займається будівництвом ТЕС на півострові, зажадавши припинення поставок обладнання в Крим і повернення вже відправлених туди турбін.

Через скандал в компанії пообіцяли переглянути бізнес в Росії. У Siemens пізніше вирішили відмовитися від співпраці з російськими держкомпаніями і розірвати з ними контракти. Як заявив заступник міністра енергетики Андрій Черезов, цей крок не вплине на плани запустити ТЕС в Криму.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...