Ну, тепер точно збудеться: "Рот" Лаврова назвала "блакитну мрію" Заходу

Як у "будь-якого нормального суспільства", в Росії є проблеми, зокрема є побутовий націоналізм, але не расизм. Про це заявила речниця МЗС РФ Марія Захарова, спростовуючи одну з причин, чому Росію хотіли позбавити чемпіонату світу з футболу.

Марія Захарова

Захід не хоче, щоб у Росії проходив чемпіонат світу (ЧС) з футболу. Таку думку спікер міністерства закордонних справ (МЗС) РФ Марія Захарова висловила в інтерв'ю російському "П'ятому каналу", передають Патріоти України.

"Це просто їхня блакитна мрія, це головна мета. От у мене таке враження, що, ви знаєте, який у нас російський вираз є, хоч трава не рости, от просто, що тільки б забрати цей чемпіонат світу з футболу з Росії. Усі методи добрі, усе фокусується тільки на цьому футбольному м'ячі, який, не дай Бог, все-таки торкнеться російського футбольного поля. Це ж просто якийсь абсурд абсурдів!" – сказала вона.

Захарова зазначила, що раніше противники проведення турніру в Росії аргументували свою позицію проявами расизму. "Та у нас ніколи в житті расизму не було! От у нас багато проблем – у нас є проблеми з економікою, у нас у сфері прав людини проблеми, які ми вирішуємо, у нас багато всяких проблем, та расизму у нас не було. У нас є побутовий націоналізм – ну, це класика жанру, у нас є, ну, я не знаю – купа проблем, як у будь-якого нормального суспільства", – заявила речниця МЗС РФ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...