"Нужно готовиться. Будет война": Піонтковський озвучив небезпечний для України план Путіна

Російський експерт закликав політичні сили в Україні до єднання на тлі зовнішньої загрози.

Андрій Піонтковський

Таку думку висловив відомий російський військово-політичний експерт Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

«Тут (в Украине. — ред.) будет масштабное вмешательство! Тут полномасштабная гибридная война против Украины, против украинского государства развернется во время избирательной кампании, где-то уже с поздней осени», - заявив він.
За словами експерта, «все виды провокаций, вплоть до силовых, будут использованы, ведь, это благодатное время для российских провокаций», коли в Україні виборча кампанія і найгостріша політична боротьба. «Во время своего последнего общения с народом Путин (президент России Владимир Путин. — ред.) показал, как он патологически ненавидит Украину!» - сказав Піонтковський.
Він вважає, що Путін не вірить в існування українського народу, а вірить в «какой-то общий путинский народ» і хоче «нанести серьезный ущерб украинской государственности». «Готовиться надо к серьезнейшей кампании полномасшабной гибридной войны», - сказав експерт.
Піонтковський закликав політичні сили в Україні до єднання на тлі зовнішньої загрози. «Было бы хорошо, если бы политически силы в Украине приняли „хартию поведения“, чтобы их политическая борьба не позволяла кремлевским провокаторам разыграться в Украине. В первую очередь, держали в качестве основной задачи не победу на выборах, а интересы украинского государства, самому существованию которого Кремль прямо, не скрывая, бросает вызов!» - сказав він.
Джерело: 112 Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...