"Никакого удара не будет?": Фельгенгаурер розповів, чому Захід не наважується добити Путіна

Європейський Союз політично не готовий по-справжньому вдарити по Росії через її дії в Азовському морі і проведення фейкових виборів на Донбасі.

Таку думку в коментарі OBOZREVATEL висловив російський військовий оглядач і аналітик Павло Фельгенгауер, зазначивши, що поки не зрозуміло, які санкції збирається ввести Європа, але навряд чи вони позначаться на поведінці кремлівського керівництва, передають Патріоти України.

"Я думаю, что никакого удара не будет. Допустим, объявят санкции по Денису Пушилину (глава "ДНР", – ред.), или Леониду Пасечнику (глава "ЛНР", – ред.). Пока в ЕС нет политической воли для введения серьезных санкций", — вважає росіянин.

За його словами, зараз Європа нічого особливого робити не буде, що могло б змінити ситуацію у кращий бік. "Если будут какие-то более существенные вещи, которые меняют статус-кво, тогда может быть, но сейчас нет", — додав Фельгенгауер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...