"Никаких "народных республик" нет, мы колонии для олигархов", - "Чорний Ленін" "ДНР" (відео)

Відомий чорношкірий бойовик "ДНР" на прізвисько Чорний Ленін Бенес Айо виступив з новим гучним відео, де розповів про величезні економічні проблеми "республік" Донбасу.

Одкровення Чорного Леніна зацікавили українського журналіста Дениса Казанського, передають Патріоти України.

Днями Айо виступив з черговим відео, в якому поскаржився на економічні негаразди "Л / ДНР". Він підтвердив інформацію про високому безробітті і багатомісячних затримках зарплат на підприємствах окупованого Донбасу, поскаржившись, що ватажки припиняють будь-які бунти, звільняючи і залякуючи незадоволених.

Казанський був вражений словами "ДНРовца". "Заводы стоят, люди месяцами не получают заплату и падают в голодные обмороки. При этом в отличии от той территории, которая подконтрольна Украине, у них нет права выходить на акции протеста и бастовать. То есть в "фашистской" якобы Украине, где якобы страшно притесняют русскоязычных людей, те самые русскоязычные люди могут выйти на забастовку хоть в Донбассе, хоть во Львове, хоть в Киеве. А в "народных республиках", которые якобы защищают русскоязычное население, у этого самого населения такого права нет", - зазначив журналіст.

Крім того, Айо ще і поскаржився на монополізацію промисловості "Л/ДНР" близькими до Кремля олігархами. Зокрема, згадав Сергія Курченка, зазначивши, що той платить "республікам" копійки, а сам отримує десятки мільйонів доларів прибутку з підприємств. "Сами террористы признают, что никаких "республик" нет, а есть просто территория с абсолютно бесправным населением, которую грабят олигархи и шайка местных бандитов... Донбасс превратили в аналог африканской колонии начала 20-го века", - зазначив Казанський, уточнивши, що єдиним підсумком існування "Л/ДНР" стала зміна господаря - Курченко замість Ахметова.

"Именно ради этого разорили регион и убили десятки тысяч украинских граждан! Именно ради этого воюет Айо и такие как он", - констатував Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...