"Нині, повсякчас і на віки віків": Журналіст припустив, чим після перемоги на президентських виборах 2018 року займатиметься Путін

На думку журналіста, свій наступний президентський термін Володимир Путін присвятить вирішенню проблеми, як залишитися при владі після 2024 року.

Про це в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" заявив російський журналіст Сергій Пархоменко, передають Патріоти України.

"Він буде присвячений подоланню ось цього конституційного бар'єра в тій чи тій формі тим чи тим способом, тому що за чинною сьогодні, я підкреслюю, конституцією Путіну більше не можна, але йому ж дуже треба, діватися йому від цієї влади нікуди", – сказав він.

Журналіст припустив, що після перемоги на президентських виборах 2018 року Путін займеться "радикальним переглядом державного устрою в Росії".

"Створенням нових владних інститутів, створенням головного владного місця, владного стільця, на якому зможе сісти президент Путін для того, щоб не називатися президентом, але продовжувати керувати країною", – уважає він.

Пархоменко назвав новий строк російського президента терміном "увічнення" його влади "нині, повсякчас і на віки віків".

"Ось, навіщо, власне, він збирається обратися цього разу... Ось ця художня різьба по виборах – вона абсолютно в цьому разі зайва, і ніхто не буде вигадувати жодних наступників, жодних альтернативних кандидатів, нічого цього не треба. Путіну треба продовжувати сидіти на цьому стільці для того, щоб зміцнювати цей стілець. От і все", – заявив Пархоменко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...